Πώληση Μονοκατοικία, Almaty, Almaty, Καζακστάν, м-он Баганашыл-2

Πώληση - Cod. 26167

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 233 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Πωλούν το σπίτι 5 υπνοδωματίων στην πόλη Αλμάτι (Καζακστάν) NW Alatau παραπάνω Kazakhfilm, Baganashil-2. Τιμή: 390 000 $.
Νέα Mighty μεγάλος σεισμός-απόδειξη σπίτι χτίστηκε το 2012. Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, ζεστό, άνετο, σύγχρονο. Προς πώληση λόγω της επείγουσας αναχώρησης. Το σπίτι χτίστηκε για τον εαυτό τους από τις ακριβές σύγχρονο κτίριο υψηλής ποιότητας υλικά. Ανακαίνιση ποιότητα, το σχεδιασμό και το εσωτερικό του σπιτιού έχει σχεδιαστεί στο ίδιο στυλ, ακριβά laminate, σε δύο τοίχους από τούβλα, πλαστικά παράθυρα υψηλής ποιότητας που παρασκευάζεται στη Γερμανία. Το φιλικό προς το περιβάλλον συνοικία της πόλης, καθαρό αέρα του βουνού, ήσυχη, βολική τοποθεσία. Πριν από Al-Farabi Avenue 7 λεπτά. Βολικό check-in από Kazakhfilm, Baganashil, Remizovki, Navoi. Τα δύο συστήματα νερού. Φωτισμός έκτακτης ανάγκης. Στην αυλή του φωτός αισθητήρων επί της πρότασης μομφής. Μεγάλη φωτεινή κουζίνα των 30 τετραγωνικών μέτρων. μ. με ένα κομψό κομψά ιταλικά έπιπλα και εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εντοιχιζόμενες συσκευές. Πολύ λειτουργικά έπιπλα. Δύο ενσωματωμένες στο ψυγείο και καταψύκτη «Hotpoint-Ariston». Όμορφη και φωτεινό εσωτερικό κουζίνα σε κλασικό στιλ δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και καλή διάθεση. Το μόνο που έχει κάνει και μελετημένη για ευκολία στη χρήση και τη λειτουργία. Δύο πλήρη μπάνια, ξεχωριστή τουαλέτα στην αυλή με λύματα. Μια ευρύχωρη αίθουσα. Όλα τα δωμάτια είναι ξεχωριστά. Δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, μελέτη, μεγάλο σαλόνι, βεστιάριο, χωλ. Νέα έπιπλα, νέες συσκευές, όλα τα διαθέσιμα μέσα με εγγύηση. Στο καθιστικό ένα πολυτελές μεγάλο τραπέζι για την παραλαβή τους επισκέπτες για 14 άτομα με όμορφα σκαλισμένα καρέκλες με υφασμάτινη ταπετσαρία. Όμορφη σύγχρονη πολυέλαιοι και οι λαμπτήρες δώσει το δωμάτιο ιδιαίτερη θαλπωρή. Παντού πρωτότυπο χαλιά εισάγονται πλαστά πολωνική γείσα και ακριβό κομψό κουρτίνες και τα στόρια. Το γραφείο στο σπίτι είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας με άνετη επιφάνεια εργασίας και κινητά τραπέζια για παραγωγική εργασία, δύο ευρύχωρα βιβλιοθήκη. Όλα γίνονται με μεράκι και με όλες τις λεπτομέρειες και τις ανέσεις για μια άνετη διαμονή. 3 Δορυφορική Κεραία 3 TV. Δύο τηλέφωνα, το διαδίκτυο. Ενισχυμένο ένθετο πόρτα με φυσικό ξύλο βελανιδιάς, πλήρης, με ηγετική θέση παγκοσμίως στην κατασκευή κλειδαριών «Mul-T-Lock» (Ισραήλ). Η πόρτα είναι εξοπλισμένη με αντι-διάρρηξη και την αποκωδικοποίηση των κλειδιών. Στην αυλή - Πεζοδρόμιο, η γη είναι επίπεδη, στρογγυλή καταιγίδα στέγη, παλίρροιες, μεγάλο υπόστεγο για 4 αυτοκίνητα, με ρεσεψιόν, οι επισκέπτες μπορούν να βάλουν 6 αυτοκίνητα. Η περιοχή είναι πλήρως περιφραγμένη. Ο δρόμος άσφαλτος που οδηγεί στο σπίτι. Μεγάλο υπόγειο με θέρμανση από 5 δωμάτια, ύψος ορόφου - 3 μ, κατάλληλο για υψηλής ποιότητας στέγαση. Ξύλινα μπάνιο στα ρωσικά ξύλο (πεύκο): ". Termofor" ρωσική / φινλανδική ατμόλουτρο, ντους (Τσεχική υδραυλικά), ξύλινα ψευδείς oblivochnoe κουβά, μασάζ, αίθουσα χαλάρωσης, νέα παράθυρα, ζεστά δάπεδα, το νέο ρωσικό καμίνι των ανθεκτικά στη θερμότητα χάλυβα εταιρεία Στο έδαφος υπάρχουν οπωροφόρα δέντρα (αχλαδιές, δαμασκηνιές, κερασιές).
Κρεβάτια με σπάνιες ποικιλίες των τριαντάφυλλων, Ολλανδικά τουλίπες. Αυτόματες πύλες. Κωδικό κλειδώματος στην πόρτα. Φορητό εύχρηστο θυροτηλεόραση. Συναγερμός, η εταιρεία ασφάλειας στο σπίτι φύλαξη Kuzet. Καλή αξιοσέβαστο γείτονες είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό. Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση, καθαρό, και μπορείτε να καλέσετε στο ζωντανό. Το πλήρες πακέτο των εγγράφων. Μικρές διαπραγματεύσιμη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB